logo-studioviv-300px

Update WPTouchScreen

Lees deze mail a.u.b. aandachtig.

Beste leden van MuseaSchagen,


we zijn best een beetje trots op de gloednieuwe interactieve zuilen voor jullie musea en ze werken prachtig! We hebben diverse leuke, positieve reacties en feedback gekregen.

Zoals verwacht krijgen we ook wat vragen en opmerkingen. Uiteraard willen we alle vragen beantwoorden en houden jullie daarom d.m.v. nieuwsbrieven op de hoogte. Dat communiceert handig naar iedereen tegelijk. Bij deze de eerste!

Punt 1.

Aan- en uitzetten van de zuil
Hier kregen de meeste vragen over. Daarom hebben we (nu al) een update klaarstaan. Na deze update start de zuil voortaan altijd op met datgene waar je gebleven bent, wat meestal de kiosk is. Makkelijker kan niet, of wel?

Punt 2.

Afstandsbediening?
Mogelijkerwijs kan het aan- en uitzetten nog gemakkelijker.
Nu moet je namelijk de klep openen om de mini-pc op te starten. Daar hebben we mogelijk een handige tool voor in de vorm van een afstandsbediening. Als dit getest, gereed en werkend is brengen we jullie hiervan op de hoogte.

Punt 3.

Evenementen
De volgorde van de evenementen is aangepast. De weergave is voortaan logisch op datum waarbij het eerst volgende event bovenaan staat.

Wat moet je doen?


De zuil aanzetten...
Deze updates moeten natuurlijk bij iedereen doorgevoerd worden. Daar hoeft wat ons betreft geen afspraak voor gemaakt te worden. We kunnen dat gewoon online. Wel is het belangrijk dat de zuil aangesloten is op het internet (kabel, wifi of via een hotspot) zodat wij deze updates kunnen doorvoeren.

Jullie kunnen op maandag, woensdag of donderdag tussen 09.00 en 17.00 aan ons doorgeven of de zuil aan staat, zodat wij de update kunnen uitvoeren. Jullie kunnen ons daarvoor gewoon even bellen op 0226-395447.

Hebben jullie nog aanvullende vragen, dan horen we dat graag.Hartelijke groet,
winactie#1_sign black
Dennis van den Berg
en het team van Studioviv
icon-facebook
icon-instagram
icon-linkedin