logo-studioviv-300px

Opgelet! Oplichters actief.


Beste relatie,

Spam, fishing en oplichtingspraktijken komen in golfbewegingen en het is weer eens zover. Diverse klanten van ons zijn weer eens gebeld met het verhaal dat hun domein met .com extensie in gevaar is omdat iemand anders deze "zogenaamd" aan het claimen is.

TRAP HIER NIET IN DAT KOST JE 100den euro's voor niks
lees nog even verder

Vraag om hun naam en telefoonnummer en zeg dat je z.s.m. terugbelt. Dan zal je zien, die krijg je niet... en om goede redenen natuurlijk want dan zouden ze platgebeld worden. Het boeit niet dat iemand jouw domein maar dan met .com extensie zou willen vastleggen maar als je dat dan toch wilt doen vraag het aan ons dan kost het je 14,95 per jaar.

En momenteel krijgen meerdere klanten een factuur van HSI Provider 24-7 Domein & Hosting Service NL. Zogenaamd voor domeinnaamregistratie en dns service kosten (die ze dan lieflijk wel weer als korting toepassen). Een factuur van 172,40 voor iets wat 9,95 per jaar kost gemiddeld. Lees verder onder de afbeelding.
Factuur
TRAP HIER NIET IN DAT KOST JE 100den euro's voor niks
lees nog even verder

En er staat ook letter niets want de domeinnaam waar het over zou gaan staat er niet eens op??? En er staat niet eens op aan wie hij geadresseerd is??? Dus waar betaal je dan eigenlijk voor... en voor welk bedrijf dan???

Lees voor de grap ook de onderste kleine lettertjes... het is een opdrachtbevestiging dus geen factuur. Maar je gaat wel met iets (Joost mag weten waarmee) akkoord blijkbaar.

Dit soort bedrijven zijn lastig aan te pakken volgens de politie en politiek. Wat natuurlijk vette nonsense is want het is zo klaar als een klontje. Dit soort mensen en bedrijven zullen nooit veranderen en dus moeten ze eigenlijk zonder boe of bah achter tralies gezet worden en de sleutel in de sloot mieteren.

Wees dus gewaarschuwd.
Hartelijke groet,
winactie#1_sign black
Dennis van den Berg
en het team van Studioviv
icon-facebook
icon-instagram
icon-linkedin