logo-studioviv-300px

Verandering in je bewerk scherm!

Onderhouden wij jouw website? Lees dan even de volgende tip!


Onlangs hebben wij (dit gebeurt heel vaak op de achtergrond) een update uitgevoerd op alle websites van onze klanten. Hierbij heeft WordPress iets veranderd wat wel handig is om even te weten.

Wanneer je nu namelijk een nieuw bericht maakt is het mogelijk dat de WYSIWYG editor namelijk in full screen modus start, en dat is even wennen. De meeste gebruikers willen dit liever niet hebben we gemerkt. Gelukkig is het eenvoudig op te lossen zoals we in de onderstaande video laten zien.

Video uitleg

Corona update


We krijgen regelmatig vragen over corona artikelen zoals scheidingswandjes, vloerstickers, instructieposters, desinfectiezuilen en andere zaken met bijvoorbeeld 1,5 meter waarschuwingen. En ja, die leveren wij ook.

Ben je op zoek naar dergelijke artikelen neem dan eens een kijkje in onze webshop of neem gerust contact met ons op. Wij hebben vaak een creatieve, passende oplossing. Een goed voorbeeld hiervan is een transparante roll-up banner die kan dienen als goedkope, eenvoudig te (ver)plaatsen scheidingswand. Betaalbaar, simpel en doeltreffend.

Maar ook kassaschermen, vloerschermen, mondkapjes, desinfectiezuilen en meer.

rollup banner transparant
Hartelijke groet,
winactie#1_sign black
Dennis van den Berg
en het team van Studioviv
icon-facebook
icon-instagram
icon-linkedin